SUOMEKSI
IN ENGLISH

Suomen Kääpiösnautserikerho ry - Finska Dvärgschnauzerklubben rf

Vuoden Kääpiösnautserit

Vuoden kääpiösnautseri -kilpailun säännöt (voimassa 1.1.2014 alkaen )

Kilpailuun voi osallistua koira:

  • joka asuu vakinaisesti Suomessa
  • jonka omistaja on Suomessa vakinaisesti asuva ja Suomen Kääpiösnautserikerhon jäsen.
    Jos koiralla on useampi omistaja, on kaikkien oltava SKSK ry:n jäseniä.
  • joka on rekisteröity Suomen Kennelliiton FI/FIN  rekisteriin tai EJ/ER rekisteriin.

Jokaisesta väristä palkitaan molempien sukupuolien parhaat. Näistä kahdeksasta eniten pisteitä saanut koira on Vuoden Kääpiösnautseri ja palkitaan ruusukkeella vuosikokouksessa.  

 
Vuoden kääpiösnautseri veteraani, vuoden kääpiösnautseri kasvattaja, vuoden kääpiösnautseri tokokoira ja vuoden kääpiösnautseri agilitykoira kilpailuissa kaikki värit ja sukupuolet kilpailevat yhdessä.

Kilpailuaika on kalenterivuosi. Kilpailuun osallistutaan toimittamalla listaus huomioitavista tuloksista SKSK ry:n ilmoittamaan osoitteeseen ilmoitettuun määräaikaan mennessä. Tulokset ilmoitetaan lomakkeella, mikä julkaistaan kerhon Internetsivuilla.

Kilpailun voittajille ilmoitetaan sähköpostilla noin kaksi viikkoa ennen yhdistyksen vuosikokousta. Täydelliset tulokset julkaistaan kerhon internet sivuilla ja Kääpiösnautseri-lehdessä vuosikokouksen jälkeen.

Vuoden Koira kiertopalkinnot ja kunniakirjat luovutetaan yhdistyksen vuosikokouksessa. Kiertopalkinnon haltija on vastuussa palkinnosta ja palkinnon mukana seuraavasta valokuva-albumista ja on velvollinen toimittamaan ne SKSK ry:n seuraavaan vuosikokoukseen.

Tulokset lähetetään seuraavan vuoden 31.1. mennessä (ilmoittautumisjärjestelmän päiväys tai sähköpostin päiväys) SKSK ry:n sihteerille. Sähkköisistä lomakkeista saa kuittauksen tietojen tallennuksen jälkeen ja sähköpostitse toimitetuista sihteeriltä.

 

sihteeri (at) sksk.fi

Sähköiset lomakkeet
Vuoden Kääpiösnautseri
Vuoden Veteraani
Vuoden Kasvattaja
Vuoden Agility Kääpiösnautseri
Vuoden TOKO kääpiösnautseri
Vuoden Rally-TOKO kääpiösnautseri