SUOMEKSI
IN ENGLISH

Suomen Kääpiösnautserikerho ry - Finska Dvärgschnauzerklubben rf

Uutta kotia etsivät kääpiösnautserit / Uusi koti tarjotaan

Tälle sivulle voi ilmoittaa uutta kotia etsivät aikuiset kääpiösnautserit kuten myös jos haluat tarjota kodin aikuiselle kääpiösnautserille:
Ilmoita koiran tiedot (syntymäkuukausi ja -vuosi, väri, sukupuoli) tai millaista kotia olet tarjoamassa ja yhteystiedot SKSK ry:n sihteerille sihteeri(at)sksk.fi 

Tämä palsta on vain kanava kotia etsiville/kotia tarjoaville. SKSK ry ei ole vastuussa ilmoituksista eikä ilmoittajien ehdoista/hinnoista yms.

ilmoitukset poistetaan 3kk jättämisen jälkeen jos muuta ei ilmoiteta.


Uutta kotia etsivät

 

 

 


Uusi koti tarjotaan

 8.3.2018

Hei

Voimme tarjota uutta kotia ok-talossa Helsingissä nuorelle koiralle.

Aikaisemmin meillä on ollut pari bruxgriffonia.

Pekka Salin

0414418043
 

-------------------------------

 6.6.2018

Mulla on itsellä 9kk ikäinen iloinen, melko rauhallinen, räksyttämätön käppänä narttu.

Hällä oli kaverina ja isosiskona ranskanbulldog, jonka jouduin viemään piikille pari kuukautta sitten. Nyt tuntuu kurjalle kun Milli on vailla seuraa työpäivät eikä metsälenkitkään oo samanlaisia ilman leikkikaveria.

 

Tarjotaan siis koti kiltille nuorehkolle käppänälle. Me lenkkeillään paljon ja hyvin paljon vapaana metsässä. Aivan mikä tahansa kaveri ei meille käy vaan pitää katsoa, että koirien kemiat ja energiatasot kohtaa hyvin. Ei ole tarkoitus järkyttää kenenkään mielenrauhaa J Mutta oltaisiin tosi iloisia jos saataisiin meille sopivaa seuraa loppuelämän mittaiselle retkelle.

 

Terkuin, Johanna Koskinen 0405811055